Class Schedule

Chef Aki Watanabe Novice Savoury Asian

 

Sunday
19 Apr 2015
3.00pm-6.45pm
(3hr 45min with an interval)
S$159.00 nett
Chef Christopher Tan Novice Pastry Asian


 

Saturday
25 Apr 2015
3.00pm - 6.15pm
(3hr 15min with an interval)
S$149.00 nett
Chef Audrey Tan Novice Bread

 

Sunday
26 Apr 2015
2.30pm to 6.30pm
(4hr with an interval)
S$189.00 nett
Chef Christopher Tan Novice Pastry Western


 

Friday
01 May 2015
3.00pm - 6.30pm
(3hr 30min with an interval)
S$149.00 nett
Chef Quentin Pereira Novice Savoury Asian
Saturday
02 May 2015
3.00pm to 6.30pm
(3hr 30min with an interval)
S$149.00 nett
Chef Audrey Tan Novice Pastry Western
Sunday
03 May 2015
2.30pm to 6.30pm
(4hr with an interval)
S$179.00 nett
Chef Christopher Tan Novice Savoury


 

Friday
08 May 2015
3.00pm - 6.15pm
(3hr 15min with an interval)
S$149.00 nett
Chef Elsa Van der Nest Novice Savoury Western

 

Saturday
09 May 2015
2.00pm to 6.00pm
(4hr with an interval)
S$179.00 nett
Chef Audrey Tan Novice Bread

 

Friday
15 May 2015
2.30pm to 6.30pm
(4hr with an interval)
S$189.00 nett
Chef Audrey Tan Novice Bread

 

Saturday
16 May 2015
2.30pm to 6.30pm
(4hr with an interval)
S$189.00 nett
Chef Audrey Tan Novice Pastry Western
Sunday
17 May 2015
2.30pm to 6.30pm
(4hr with an interval)
S$179.00 nett
Chef Christopher Tan Novice Pastry Asian


 

Saturday
23 May 2015
3.00pm - 6.15pm
(3hr 15min with an interval)
S$149.00 nett
Chef Mayura Mohta Novice Savoury Western

 

Sunday
24 May 2015
3.00pm - 5.30pm
(2hr 30min with interval)
S$109.00 nett
Chef Christopher Tan Novice Pastry


 

Saturday
30 May 2015
3.00pm - 6.00pm
(3hr with an interval)
S$149.00 nett
Chef Elsa Van der Nest Novice Savoury Western

 

Sunday
31 May 2015
3.00pm to 6.30pm
(3hr 30min with an interval)
S$129.00 nett
Chef Aki Watanabe Intermediate Pastry

 

Saturday
06 Jun 2015
2.30pm-6.30pm
(4hr with an interval)
S$149.00 nett
Chef Jackie Tay Novice Pastry Western
Saturday
13 Jun 2015
10.00am - 12.15pm
(2hr 15min)
S$59.00 nett
Chef Jackie Tay Novice Pastry Western
Saturday
20 Jun 2015
10.00am - 12.15pm
(2hr 15min)
S$59.00 nett